Information med anledning av Covid-19.

Vi håller öppet som vanligt och välkomnar alla våra besökare. Självklart litar vi på att alla tar ett eget ansvar och inte kommer till oss om man känner sig sjuk. Vi på Bilprisma följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vår personal är införstådd med vikten av att göra vad de kan för att minska och förebygga smittspridningen av Covid-19. Med omtanke för din och vår hälsa har vi därför vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt.

– Vi brukar hälsa våra kunder välkomna med ett handslag, men för allas skull, så undviker vi det tills vidare – men du ska känna dig precis lika välkommen ändå.

– Alla kontaktytor torkas regelbundet av – plus bilarnas rattar, dörrhandtag m.m. Engångshandskar finns om du vill använda under t.ex provkörning.

– Besöker du verkstaden och vill vänta på din bil, så har Bilprisma i Munka Ljungby fyra olika lounger/rum att tillgå om du vill sitta för dig själv. Ska du besöka vår verkstad i Örkelljunga, vänligen kontakta verkstaden innan ditt besök i sådana fall på tel. 0435-523 49.

– Är du 70 år eller äldre eller tillhör någon riskgrupp för Covid-19 – eller av annan anledning inte kan/vill besöka oss, så kontakta oss så hjälper vi till att lösa ditt ärende på lämpligaste sätt.

DÄCKBYTE: Vi planerar att skifta alla våra kunders däck som vanligt.
Vanligtvis säger lagen att vi måste skifta innan 15 april om du har dubbdäck. Det här året har Transportstyrelsen, med tanke på smittspridningen av COVID-19, förlängt dubbdäcksperioden till 30 april. Läs mer här.

Tack för ditt förtroende och din förståelse.