Information med anledning av Covid-19.

Vi håller öppet som vanligt och välkomnar alla våra besökare. Självklart litar vi på att alla tar ett eget ansvar och inte kommer till oss om man känner sig sjuk. Vi på Bilprisma följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vår personal är införstådd med vikten av att göra vad de kan för att minska och förebygga smittspridningen av Covid-19. Med omtanke för din och vår hälsa har vi därför vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt.

– Vi brukar hälsa våra kunder välkomna med ett handslag, men för allas skull, så undviker vi det tills vidare – men du ska känna dig precis lika välkommen ändå.

– Handdesinfektion finns på ett bord innanför entrén, samt vid servicedisken, på säljarnas kontor och på toaletten.

– Informationsskyltar finns uppsatta på olika ställen i bilhallen om våra åtgärder under rådande omständigheter.

– Vi har markeringar på golvet så att avstånd hålls mellan våra kunder/besökare.

– Alla kontaktytor torkas regelbundet av – plus bilarnas rattar, dörrhandtag m.m. Engångshandskar finns om du vill använda under t.ex provkörning.

– Besöker du verkstaden och vill vänta på din bil, så har Bilprisma i Munka Ljungby fyra olika lounger/rum att tillgå om du vill sitta för dig själv. Vi har även ett bord med stolar utomhus (dock ej när det regnar). Ska du besöka vår verkstad i Örkelljunga, vänligen kontakta verkstaden på tel. 0435-523 49 innan ditt besök om du planerar att vänta på din bil och vill sitta enskilt .

– Är du 70 år eller äldre eller tillhör någon riskgrupp för Covid-19 – eller av annan anledning inte kan/vill besöka oss, så kontakta oss så hjälper vi till att lösa ditt ärende på lämpligaste sätt.

Tack för ditt förtroende och din förståelse.